مراقبت های بعد از کامپوزیت دندان
اگر شما دندان هایتان را کامپوزیت کرده اید، ما توصیه می کنیم که شما تعدادی از دستورالعمل های اساسی مراقب خانگی را برای کمک به کاهش درد و ورم، انجام کنید. در ادامه این مطلب به این دستور العمل ها می پردازیم.
- از نوشیدن، نوشیدنی های داغ خودداری کنید.
- از جویدن تا موقعی که اثر داروی بی حسی از بین نرفته، خودداری کنید.
- برای کنترل حساسیتی که به درد منجر می شود، ایبوبروفن استفاده کنید.
رژیم غذایی بعد از کامپوزیت دندان
اگر از داروی بی حسی برای کامپوزیت کردن دندان شما استفاده شده باشد، لب ها و زبان شما ممکن است برای چندین ساعت بی حس باشد. از جویدن غذاها و نوشیدنی های داغ تا موقعی که بی حسی کاملا برطرف نشده دوری کنید. چون ممکن است شما در زمان بی حسی به آسانی زبان خود را گاز گرفته یا لب ها و زبان خود را بسوزانید.
ما مصرف غذاهای نرم و آبکی و مایعات را در روزی که دندان شما کامپوزیت شده است را توصیه می کنیم. از هر چیز داغی دوری کنید. حتما مایعات زیادی نیز بنوشید. شما می توانید موقعی که بی حسی برطرف شد با دندانی که بوسیله ی کامپوزیت پر شده است، عمل جویدن را انجام دهید.
با درد بعد از کامپوزیت دندان چه کنیم؟
اینکه دندان شما بعد از پر شدن بوسیله ی کامپوزیت به سردی و گرمی کمی حساسیت پیدا کند، امری طبیعی است. محل تزریق داروی بی حسی نیز ممکن است زخم شده باشد. ایبوبروفن ( یک قرص هر 8 ساعت بسته به درد و تجویز پزشکتان موثر است ) برای کاهش حساسیت به خوبی موثر هستند.
اگر فشار حساسیت بیش از چندین روز ادامه داشت یا اگر حساسیت به سردی یا گرمی بیشتر شد لطفا با دندانپزشک خود تماس بگیرید.
با حالت تهوع بعد از کامپوزیت دندان چه کنیم؟
اگر به دنبال پر کردن دندانتان بوسیله ی کامپوزیت دچار حالت تهوع شُدید، برای حداقل یک ساعت از غذا و نوشیدنی ها دوری نمایید. برای کاهش حالت تهوع، شما می توانید به صورت آرام نوشابه ( کوکاکولا، اسپرایت )، چای یا آبجوی زنجبیلی بنوشید.
بهداشت دندان بعد از کامپوزیت دندان
توصیه می کنیم دندان های خود را با دقت مسواک زده و در روز پر کردن آن بوسیله ی کامپوزیت آنرا به آرامی شستشو دهید.
ارسال نظر