مهم ترین دلایلی که باعث میشود دندان خود را ایمپلنت کنید
اصلاح طرح لبخند در تهرانسر
دندان پزشکان کلینیک دندانپزشکی مبین، ارائه دهنده خدمات اصلاح طرح لبخند در تهران می باشد. برنامه ریزی صحیح، به کار بردن جدیدترین تکنیک های روز دنیا و استفاده از بهترین مواد باعث می شود که تا به صورت دائم دندان های درخشان و البته لبخندی زیبا داشته باشید. برای اطلاع از قیمت با شماره تلفن ۴۴۵۰۰۰۵۷ تماس بگیرید.
ایمپلنت دندان یا کاشت دندان روشی است که برای جایگزین کردن یک دندان مصنوعی بجای دندانی که از دست رفته، به کار رفته و در استخوان فک قرار میگیرد. جنس پایه های ایمپلنت تیتانیوم خالص است و به شکل پیچ میباشد. روکش هایی به جای تاج دندان روی این ریشه های مصنوعی قرار میگیرد تا جای خالی دندانی که افتاده، پر شود. قطر ایمپلنت ها ۳ تا ۵ میلی متر و طول آنها ۸ تا ۱۶ میلی متر است. مدت زمانی که طول میکشد تا ایمپلنت ها محکم به استخوان فک بچسبند، برای بیماران مختلف بسته به شرایط آنها، متفاوت است.
این دندان های مصنوعی از سه بخش تشکیل شده اند: ایمپلنت که به شکل پیچ است و در استخوان فک قرار میگیرد، یک قسمت پل مانند که از لثه بیرون آمده و تاج که روی آن قرار میگیرد.
مهم ترین دلایل استفاده از ایمپلنت
با پیشرفت های علم دندانپزشکی و ابزار های جراحی، روش ایمپلنت بلافاصله بعد از کشیدن دندان گسترش یافته .از ایمپلنت برای پر کردن جای خالی دندان افتاده، بیماری های لثه، خراب شدن دندان ها و زمانی که دندان های فرسوده با روش هایی مثل پرکردن، ترمیم نمیشود، میتوان از این راه استفاده کرد. اگر تعداد زیادی از دندان ها افتاده باشد، دندان پزشک چند ایمپلنت بعنوان پل بکار میبرد و یا از دندان مصنوعی متحرک استفاده میکند.
ایمپلنت دندان روش بسیار خوبی برای جایگزین کردن دندان از دست رفته است که نتایج فوق العاده ای برای افراد دارد، اما در شرایط خاصی از جمله زمانی که میزان استخوان های فک کافی نباشد و یا احتمال شل شدن ایمپلنت ها در اثر استفاده از توتون و تنباکو وجود داشته باشد، روش های دیگری باید جایگزین ایمپلنت شوند.
بهترین زمان برای انجام ایمپلنت
بهترین زمان قرار دادن ایمپلنت، بلافاصله بعد از کشیدن دندان است. البته در صورتی که دندان از بین رفته عفونی نباشد و در اثر عفونت مقدار زیادی استخوان از دست نرود، احتمال موفق بودن ایمپلنت بیشتر است. پیش از انجام ایمپلنت، باید از سلامت کامل بدن و لثه ها و دارا بودن استخوان های فک مطمئن شد. اگر فرد دارای سابقه ابتلا به بیماری های مزمن، دیابت و یا براکسیسم (سایش دندانها) باشد، میزان موفقیت ایمپلنت کاهش میابد. به طور میانگین میزان موفقیت ایمپلنت ۹۵درصد است.
معمولا دندان های خلفی چند ریشه ای هستند. انجام ایمپلنت برای دندان های خلفی به خصوص اولین دندان های خلفی بزرگ که دو یا سه ریشه دارند، بلافاصله بعد از کشیدن دندان میسر نیست و باید نزدیک ۶ هفته صبر کرد.
مزایای ایمپلنت:
ایمپلنت دندان در شرایط زیر میتواند یک روش مناسب باشد:
- ایمپلنت دندان معمولا جایگزین مناسبی برای افرادی است که عمل جویدن را با دندان های مصنوعی متحرک نمیتوانند به راحتی انجام دهند.
- کسانی که نمیخواهند دندان های مصنوعی متحرک جایگزین دندان های از دست رفته شان بشود.
- افرادی که نیاز به پروتز ثابت دارند ولی نمیخواهند دندان های سالم کنار دندان از دست رفته، تراشیده شود و آسیب ببیند.
- کسانی که میخواهند دندانهایی با شباهت بسیار زیاد به دندان طبیعی داشته باشند.
در بعضی مواقع استخوان فک افراد ضعیف است و باید با مواد استخوانی تقویت شود. این کار قبل از انجام ایمپلنت یا هنگام قرار دادن آن، باید انجام شود. معمولا ایمپلنت در یک جلسه درمانی انجام میشود و جلسات بعدی برای انجام معاینه و چکاپ است تا وقتی که زمان انجام پروتز و نصب قسمت دندانی ایمپلنت، فرا برسد. اکثر اوقات قرار دادن ایمپلنت ها با بیحسی موضعی انجام میشود. دندان های موقت در جای خالی قرار میگیرند تا زمانی که رویهی دندانی ایمپلنت نصب شود.
در صورتی که تراکم استخوانی بیمار در نواحی مورد نیاز ایمپلنت مناسب باشد، بدون نیاز به جراحی و بخیه میتوان ایمپلنت گذاشت. گاهی اوقات میتوان بعد از ایمپلنت بلافاصله روکش را قرار داد. این مورد هنگامی عملی است که اطراف ایمپلنت استخوان کافی بوده و امکان جابجایی ایمپلنت و حذف نیروهای جانبی صورت وجود داشته باشد.
همان گونه که دندان های طبیعی نیاز به مراقبت و نگهداری دارند، به ایمپلنت های دندانی نیز باید رسیدگی کرد. هرچند که ایمپلنت مثل دندان طبیعی دچار پوسیدگی نمیشود، ولی لثه اطراف ایمپلنت میتواند توسط میکروبهای دهان آسیب دیده و در صورت اقدام نکردن، ایمپلنت به خطر بیفتد. بنابراین تا زمانی که افراد تصمیم به مراقبت و مسواک زدن دندان هایشان ندارند، نباید برای نصب ایمپلنت اقدام کنند.
ارسال نظر