کاشت ایمپلنت دندان چگونه انجام می شود؟

آخرین بروزرسانی : 17 بهمن 1401

کاشت ایمپلنت دندانی باید در یک اتاق ضد عفونی شده انجام شود که مخصوص ایمپلنتولوژی است. این کار معمولاً در سه جلسه با فاصله زمانی چند هفته تا چند ماه انجام می شود.

کاشت ایمپلنت دندان

کاشت ایمپلنت دندان

مراحل کاشت ایمپلنت دندان

جلسه اول

جلسه اول کاشت ایمپلنت تحت بی حسی موضعی انجام می شود و شامل برش لثه برای دسترسی به استخوان است. جراح سوراخی به اندازه ایمپلنت در استخوان ایجاد می کند، سپس ایمپلنت را به داخل پیچ می کند و لثه را می بندد. برای اینکه ایمپلنت به خوبی در استخوان نگه داشته شود، لازم است که مدت زمانی برای انطباق استخوانی در نظر گرفته شود. این فرآیندی است که به استخوان و ایمپلنت اجازه می دهد تا به یکدیگر جوش داده شوند و یکی شوند. این استئو اینتگراسیون بسته به کیفیت استخوان ممکن است به 2 تا 4 ماه زمان نیاز داشته باشد.

جلسه دوم کاشت ایمپلنت دندان

پس از سپری شدن این دوره، بیمار برای انجام مرحله دوم کاشت ایمپلنت دندان باز می گردد. پزشک پس از بررسی استئو اینتگراسیون خوب ایمپلنت، یک پیچ بهبودی را در محل قرار می دهد.

جلسه سوم

چند هفته بعد، زمانی که لثه ها بهبود یافتند، در جلسه سوم پیچ بهبودی برداشته می شود. حال ایمپلنت آماده دریافت اباتمنت و سپس تاج آن است.

تفاوت ایمپلنت با بریج در چیست؟

بریج یک پروتز دندان است که از دو دندان مجاور به عنوان ستون استفاده می کند. بنابراین به دندان های مجاور در دو طرف متصل می شود و نیازی به جراحی ندارد. اما متخصصان دندانپزشکی اغلب معتقدند از آنجایی که بریج از دو دندان مجاور به عنوان ستون استفاده می‌کند، باعث ضعیف شدن آن‌ها و کاهش طول عمر این دندان ها می‌شود. بنابراین هر یک از این روش ها دارای مزایا و معایب خاص خود هستند و با توجه به مشخصات دقیق بیمار و پس از توضیح مزایا و معایب، به بیماران توصیه می شوند.

آیا در مورد کاشت ایمپلنت دندانی موارد منع مصرف نیز وجود دارد؟

آیا در مورد کاشت ایمپلنت دندانی موارد منع مصرف نیز وجود دارد؟

آیا در مورد کاشت ایمپلنت دندانی موارد منع مصرف نیز وجود دارد؟

قرار دادن ایمپلنت دندان ابتدا مستلزم داشتن استخوان کافی از نظر ارتفاع و ضخامت است. البته امروزه تکنیک های پیشرفته پیوند استخوان نیز وجود دارد که امکان بازسازی استخوان بیمار با سلول های بنیادی خود را فراهم می کند. موارد منع کاشت ایمپلنت را می توان شامل موارد منع مطلق و نسبی به صورت ذیل در نظر گرفت:

موارد منع کاشت ایمپلنت دندان به صورت مطلق

موارد منع مطلق برای کاشت ایمپلنت دندان نسبتا نادر است. بیمارانی که تحت شیمی‌درمانی قرار می‌گیرند و سیستم ایمنی بسیار ضعیفی دارند، خطر عفونت در آنها در طی پروسه کاشت ایمپلنت بسیار زیاد است. به طور مشابه، بیمارانی که از اختلالات قلبی عروقی عمده رنج می برند، که اخیراً حمله قلبی یا سکته مغزی داشته اند، کاندیدای مناسبی برای کاشت ایمپلنت دندان نیستند.

موارد منع کاشت ایمپلنت دندان به صورت نسبی

سایر موارد منع کاشت ایمپلنت دندان نسبی هستند و باید به صورت موردی با بیمار، پزشک و بستگان وی در میان گذاشته شوند:

  • سیگاری‌های شدید باید چند ماه قبل از عمل جراحی مصرف دخانیات خود را به شدت کاهش دهند تا خطر ایجاد عوارض بعد از عمل را نداشته باشند.
  • بیماران مبتلا به آلزایمر یا پارکینسون در معرض خطر محدود شدن بهداشت دهان و دندان به دلیل بیماری خود هستند.
  • معتادان به مواد مخدر،
  • بیماران مبتلا به نارسایی کلیه،
  • دیابتی‌ها،
  • و ... .

هزینه کاشت ایمپلنت دندان

هزینه کاشت ایمپلنت دندان می تواند در افراد مختلف متفاوت باشد. البته در محاسبه هزینه کلی، هزینه تاج نیز به هزینه مربوط به کاشت ایمپلنت افزوده می شود. این قیمت ها بسته به پزشک، سختی انجام عمل، نوع ایمپلنت یا پروتز انتخابی و هزینه های مربوط به عمل متفاوت است. انواع مختلفی از تاج ها با کیفیت بسیار متغیر وجود دارند. بنابراین لازم است نسبت به قیمت های بسیار پایین در مورد تهیه آنها احتیاط کرد.

همچنین باید از مهارت های دندانپزشک منتخب خود در زمینه ایمپلنتولوژی و کیفیت بالای تجهیزات مورد استفاده او به خوبی مطلع و مطمئن شوید. در مورد هزینه همچنین دقت داشته باشید که کاشت ایمپلنت تحت پوشش تامین اجتماعی نیست. فقط هزینه تاج را می توان تا حدی استرداد کرد. برای اطلاع از هزینه دقیق کاشت ایمپلنت بهتر است به صورت حضوری به مطب دندانپزشک متخصص در این زمینه مراجعه کرده و مورد معاینه قرار گیرید.

تاریخ انتشار : 17 بهمن 1401 نویسنده : تعداد نظرات : 0 دسته بندی : وبلاگ,سرویس ها,ایمپلنت,

ارسال نظر

شماره همراه شما منتشر نمی شود.
نظر حاوی تبلیغ یا توهین تایید نمی‌شود.
برای اطلاع از پاسخ نظر خود، شماره همراه واقعی خود را درج کنید.



پزشکان ما در تلویزیون

رزرو وقت

شما می توانید بدون مراجعه به مطلب به صورت کاملا آنلاین نوبت خود را رزرو کنید. کافی است فرم زیر را پر کنید تا همکاران ما نوبت شما را رزرو کنند.

رزرو وقت رایگان

رزرو وقت

انتخاب بخش مربوطه

نام و نام خانوادگی

شماره تماس

انتخاب بازه تاریخ از

انتخاب بازه تاریخ تا