آیا ایمپلنت دندان باعث سرطان می شود؟

آخرین بروزرسانی : 27 مهر 1401

آشنایی با کارسینومای دهان

ایمپلنت دندان موجب سرطان نمی شود. کارسینوما نوعی از سرطان می باشد که در پوست و سلول ها ایجاد می شود. برخی اوقات کارسینوما در همه بدن جمع می شود. بهتر است بدانید کارسینوما در سلول های سطحی و اندام های گوناگون بدن مثل دهان و لثه پخش می شود. بیش از 90 درصد از کسانی که درگیر این مشکل می شوند از مشروبات الکلی و دخانیات استفاده می کنند. افراد دیگر به علت عفونت، مشکلات مربوط به دهان و دندان و ژنتیک به این مشکل دچار می شوند.

کارسینوما نوعی از سرطان می باشد که در پوست و سلول ها به وجود می آید

کارسینوما نوعی از سرطان می باشد که در پوست و سلول ها به وجود می آید

چگونه ایمپلنت دندان موجب بیماری سرطان می شود؟

همانطور که گفته شد ایمپلنت دندان باعث سرطان دهانی نمی شود. لازم به ذکر است بدانید هنگامی که شما دندان های خود را می کشید و به نوعی آنها را از دست می دهید، بهترین راه کاشت ایمپلنت است. بهتر است بدانید ایمپلنت دندان بدین شکل است که نخست پایه ایمپلنت درون استخوان فک قرار می گیرد. پس از مدتی تاج روی آن قرار می گیرد. در حقیقت ایمپلنت موجب سرطان نمی شود. توجه داشته باشید ایمپلنت می تواند به آسانی از تحلیل استخوان جلوگیری کند. علاوه بر این به رشد آن نیز کمک زیادی کند. ایمپلنت برای افرادی که دارای دندان های شکسته هستند و دندان های خود را از کشیده اند به شدت مناسب می باشد. مطالعات نشان می دهد که ایمپلنت به هیچ عنوان ارتباطی با سرطان دهان ندارد. شما می توانید با خیال راحت کاشت ایمپلنت را انجام دهید.

افرادی که ایمپلنت دندان را انجام می دهند، دندان های زیباتری دارند و بسیار کمتر از سایر افراد درگیر عفونت می شوند. همچنین تحلیل استخوان نیز در این افراد بسیار ناچیز می باشد. به یاد داشته باشید اگر کاشت ایمپلنت با موفقیت به پایان برسد و لثه و فک سالم باشند، هیچ جای نگرانی برای سرطانی شدن سلول ها وجود نخواهد داشت.

افرادی که کاشت ایمپلنت را انجام داده اند دندان های زیباتری دارند

افرادی که کاشت ایمپلنت را انجام داده اند دندان های زیباتری دارند

آیا کاشت ایمپلنت دندان با ریسک همراه است؟

توجه داشته باشید کاشت ایمپلنت دندان مثل تمام عمل های جراحی دارای ریسک هایی می باشد. اما اگر شما به دندانپزشک ماهر و باتجربه مراجعه نمایید، کاشت ایمپلنت شما کاملا موفقیت آمیز خواهد بود. لازم است بدانید عواملی نظیر کیفیت استخوان فک، بافت لثه و تراکم در کاشت ایمپلنت تاثیر بسیار زیادی دارند. موارد زیر از اصلی ترین و مهم ترین موارد در کاشت ایمپلنت به شمار می رود:

- شکسته شدن تاج دندان به همراه ترک خوردن آن

- آسیب در قسمت هایی از عصب

- آسیب در قسمت هایی از بافت های مربوط به دهان و لثه

- لق شدگی ایمپلنت دندان

- خونریزی بیش از حد

- ورم لثه به همراه خون مردگی

- زخم: گاهی اوقات در صورت بروز جراحت و زخم، فرد به پیوند استخوان نیاز دارد.

- عفونت

- جوش خوردن غلط ایمپلنت به استخوان فک

- التهابات لثه

- خونمردگی لثه

برخی اوقات در صورت بروز جراحت و زخم، شخص نیاز به پیوند استخوان دارد

برخی اوقات در صورت بروز جراحت و زخم، شخص نیاز به پیوند استخوان دارد

کارسینومای دهان چه ارتباطی با التهاب لثه دارد؟

برخی از افراد این سوال را دارند که آیا کاشت ایمپلنت دندان باعث التهاب لثه می شود؟ برخی اوقات ممکن است لثه به شدت ورم داشته باشد. بافت نرم لثه بسیار سفت می شود و استخوان تحریک می شود. این مورد کم اتفاق می افتد و راه حل های زیادی برای درمان این مشکل وجود دارد. برخی اوقات التهاب لثه با سرطان یا بیماری کارسینومای به صورت اشتباه و غلط گرفته می شود. به همین دلیل کسانی که بعد از کاشت ایمپلنت درگیر التهابات لثه هستند، با خود فکر می کنند که دچار سرطان دهانی شده اند.

اما این تصور کاملا غلط است. مطالعاتی که به تازگی صورت گرفته است نشان می دهد که ایمپلنت به هیچ عنوان سرطان زا نمی باشد. همانطور که پیش از این گفته شد ایمپلنت دندان می تواند جایگزین بسیار مناسبی برای دندان های از دست رفته شما باشد. با ایمپلنت لبخند شما نیز جذاب تر می شود.

ایمپلنت جایگزین مناسبی برای دندان های از دست رفته شما می باشد

ایمپلنت جایگزین مناسبی برای دندان های از دست رفته شما می باشد

آیا پس از کاشت ایمپلنت عفونت نیز ایجاد می شود؟

به یاد داشته باشید بعد از کاشت ایمپلنت دندان امکان دارد فرد درگیر زخم و ورم شود. شما می توانید زمانی که درگیر عفونت شدید از آنتی بیوتیک استفاده کنید. عفونت به هیچ عنوان ارتباطی با سرطان ندارد.

چه کسانی کاندیدای مناسبی برای ایمپلنت دندان نیستند؟

توجه داشته باشید تا به امروز به هیچ گونه دلیلی برای سرطانی شدن سلول های دهانی پس از ایمپلنت دندان دیده نشده است. ولی کسانی که دارای شرایط زیر هستند، نمی توانند کاشت ایمپلنت را انجام دهند:

- کسانی که سیگار می کشند.

- کسانی که ضخامت استخوان فک آنها بسیار ناچیز است.

- کسانی که دارای دیابت کنترل نشده هستند.

- کسانی که بیماری مربوط به عفونت لثه دارند.

- کسانی که دندان های پوسیده درمان نشده دارند.

کسانی که سیگار می کشند، پیش از کاشت ایمپلنت باید سیگار را ترک کنند

کسانی که سیگار می کشند، پیش از کاشت ایمپلنت باید سیگار را ترک کنند

به یاد داشته باشید قبل از کاشت ایمپلنت دندان باید افراد سیگاری، سیگار را ترک کنند. این افراد بیشتر از سایر افراد در معرض مبتلا شدن به سرطان دهان هستند. اگر کسی که سیگار می کشد بعد از کاشت ایمپلنت درگیر سرطان شد به خاطر ایمپلنت نیست و علت آن فقط کشیدن سیگار می باشد.

تاریخ انتشار : 27 مهر 1401 نویسنده : تعداد نظرات : 0 دسته بندی : وبلاگ,سرویس ها,ایمپلنت,

ارسال نظر

شماره همراه شما منتشر نمی شود.
نظر حاوی تبلیغ یا توهین تایید نمی‌شود.
برای اطلاع از پاسخ نظر خود، شماره همراه واقعی خود را درج کنید.



پزشکان ما در تلویزیون

رزرو وقت

شما می توانید بدون مراجعه به مطلب به صورت کاملا آنلاین نوبت خود را رزرو کنید. کافی است فرم زیر را پر کنید تا همکاران ما نوبت شما را رزرو کنند.

رزرو وقت رایگان

رزرو وقت

انتخاب بخش مربوطه

نام و نام خانوادگی

شماره تماس

انتخاب بازه تاریخ از

انتخاب بازه تاریخ تا