تا 35% تخفیف تمامی خدمات در جشنواره بلک فرایدی کلینیک دندانپزشکی مبین 🎁
همین حالا نوبت خودت رو رزرو کن!

بهترین ایمپلنت دندان

آخرین بروزرسانی : 29 فروردین 1401

ایمپلنت دندان چیست؟

از دست دادن دندان ها می تواند اغلب به دلیل مشکل بهداشتی و زیبایی و یا دلایل دیگری باشد. درمان ایمپلنت دندان به عنوان جایگزینی برای بریج و پروتز که به طور سنتی استفاده می شود، توسعه یافته است.ایمپلنت پیچی است که مانند ریشه دندان های طبیعی عمل می کند و جایگزین ریشه های طبیعی دندان می شود. به آن ریشه که از تیتانیوم ساخته شده است دندان مصنوعی می گویند. با توجه به نیاز هر بیمار می توان آن را به صورت ثابت یا سیار تهیه کرد. می توان آن را برای بیمارانی که یک یا همه دندان های خود را از دست داده اند اعمال کرد. با این برنامه، هدف آن بازیابی ظاهر، زیبایی و سلامت دندان ها است.

دلایل

از دست دادن دندان ممکن است به دلیل تصادف، بیماری یا کشیدن دندان رخ دهد. ایمپلنت دندان نقش مهمی در عملکرد کلی دهان و همچنین زیبایی آن دارد. وقتی دندانی را از دست می دهید، دندان های اطراف باید برای مقابله با افزایش فشار سازگار شوند. در چنین حالتی دندان ها مستعد ترک خوردن و عفونت می شوند.

هنگامی که دندان از دست رفته جایگزین نمی شود، استخوان فک شروع به زوال می کند. ایمپلنت از استخوان فک سالم پشتیبانی می کند و از جدا شدن دندان های اطراف از یکدیگر جلوگیری می کند. برای بازگرداندن تعادل ظریف ساختار دندان به درمان نیاز است. بسته به وضعیت دندان از دست رفته ایمپلنت به روش های مختلفی اعمال می شود. اگر یک دندان و یا بیش از یک دندان از دست رفته باشد، برای هر کدام یک ایمپلنت تکی اعمال می‌شود، در حالی که در بیماران کاملاً بی‌دندان، بسته به سلامت استخوان فک، تعداد ایمپلنت‌های متفاوتی برای نگه داشتن پروتز در دهان قرار داده می‌شود.

ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان

مزایا

پیشرفت‌های ایمپلنتولوژی و ایمپلنت دندان بسیاری از نگرانی‌های مربوط به روش‌ها را در سال‌های گذشته به حداقل رسانده یا از بین برده است. با تکنیک های جدید جراحی می توان نتایج دقیق تری به دست آورد و راحتی بالایی را برای بیماران فراهم کرد. از دست دادن یک یا چند دندان در سطح زیبایی، روانی و عملکردی، فرد را تحت تاثیر قرار می دهد و می تواند باعث از دست دادن اعتماد به نفس هنگام برقراری ارتباط با دیگران شود. مشکلاتی در حین جویدن ایجاد می شود. سلامت عمومی دهان بدتر می شود.

ایمپلنت مدرن ترین و موثرترین روش برای جایگزینی دندان های از دست رفته و رفع مشکلات ناشی از، از دست دادن دندان ها است.هم ظاهر و هم احساس ایمپلنت های دندانی در دهان مانند دندان های خودتان است. آنها دائمی هستند زیرا برای ترکیب شدن با استخوان طراحی شده اند. ایمپلنت ها همچنین یک کاربرد موثر برای کسانی است که با دندان مصنوعی متحرک احساس ناراحتی می کنند. با مراقبت مناسب،آنها می توانند یک عمر دوام بیاورند. به لطف ایمپلنت های دندانی بادوام، مستحکم و مفید می توان از سلامت عمومی دهان حمایت کرد. از این نظر، ایمپلنت بهترین جایگزین برای دندان های طبیعی است. با ایمپلنت دندان می توانید راحت غذا بخورید، از نخ دندان استفاده کنید و دندان های خود را مسواک بزنید.

موارد استفاده از ایمپلنت دندان

کاشت ایمپلنت دندان در دو مرحله انجام می شود. پس از معاینه عمومی، استخوان فک برای جراحی ایمپلنت دندان آماده می شود. برخی از بیماران ممکن است تراکم استخوان کافی در استخوان فک خود نداشته باشند. در این مورد، ممکن است قبل از عمل ایمپلنت نیاز به عمل پیوند استخوان باشد.

در حین جراحی ایمپلنت دندان، یک برش کوچک ایجاد می شود و لثه و استخوان باز می شود. یک ریشه دندان مصنوعی مخصوص تهیه شده روی لثه قرار می گیرد. انتظار می رود که ایمپلنت با استخوان فک ترکیب شود. این روند می تواند 2-6 هفته طول بکشد. یک دندان موقت ممکن است در طول دوره انتظار ارائه شود. تشکیل استخوان با عکس برداری از دندان بررسی می شود. سپس آماده سازی دندان برای قرار دادن روی ایمپلنت آغاز می شود. بسته به شرایط بیمار، کاربرد ایمپلنت برای یک دندان، دو یا چند دندان یا پروتز برای همه دندان ها انجام می شود. حدود 1 هفته طول می کشد تا دندان مصنوعی روی ایمپلنت گذاشته شود.

کاشت ایمپلنت دندان

کاشت ایمپلنت دندان

موارد منع استفاده ایمپلنت

البته محدودیت های خاصی برای استفاده از ایمپلنت دندان وجود دارد. برای کاشت ایمپلنت، وجود استخوان فک کافی و سالم الزامی است. با این حال، حتی در بیمارانی که استخوان کافی برای پذیرش ایمپلنت ندارند، می‌توان با استفاده از روشی به نام بازسازی استخوان، پیوند استخوان ایجاد کرد.

ایمپلنت دندان را اغلب می توان برای هر کسی که به اندازه کافی سالم است و تحمل کشیدن دندان معمولی یا جراحی دهان را دارد، اعمال کرد. افراد سیگاری شدید، افرادی که آستانه تحمل دردشان کم است، افراد مبتلا به بیماری های مزمن غیرقابل کنترل مانند دیابت یا بیماری قلبی، یا افرادی که تحت پرتودرمانی در ناحیه سر و گردن هستند، باید به صورت جداگانه مورد ارزیابی قرار گیرند.

جراحی دندان

جراحی دندان

تاریخ انتشار : 29 فروردین 1401 نویسنده : تعداد نظرات : 0 دسته بندی : وبلاگ,ایمپلنت,

ارسال نظر

شماره همراه شما منتشر نمی شود.
نظر حاوی تبلیغ یا توهین تایید نمی‌شود.
برای اطلاع از پاسخ نظر خود، شماره همراه واقعی خود را درج کنید.



پزشکان ما در تلویزیون

رزرو وقت

شما می توانید بدون مراجعه به مطلب به صورت کاملا آنلاین نوبت خود را رزرو کنید. کافی است فرم زیر را پر کنید تا همکاران ما نوبت شما را رزرو کنند.

رزرو وقت رایگان

رزرو وقت

انتخاب بخش مربوطه

نام و نام خانوادگی

شماره تماس

انتخاب بازه تاریخ از

انتخاب بازه تاریخ تا