تا 40% تخفیف تمامی خدمات در جشنواره یلدا کلینیک دندانپزشکی مبین 🎁
همین حالا نوبت خودت رو رزرو کن!

ایمپلنت دندان، همه چیز درباره ایمپلنت

آخرین بروزرسانی : 4 خرداد 1403

بسیاری از افراد با گذشت زمان بنا به دلایل متعددی همچون پیری، کشیدن دندان و... دندان های خود را از دست می دهند. این موضوع علاوه بر این که باعث ایجاد مشکل در ظاهر و طرح لبخند شما می شود، می تواند در صحیح جویدن و غذا خوردن شما هم تاثیر منفی بگذارد. بسیاری از افراد به دنبال یک روش دائمی برای این دندان های از دست رفته هستند. تا چند سال گذشته انجام پروتز دندان متحرک (دندان مصنوعی) میان این افراد بسیار رایج بود. مشکلاتی که این روش ایجاد می کرد باعث شد که روش بهتری به نام ایمپلنت جایگزین آن شود. ایمپلنت دندان روشی است دائمی برای دندان های از دست رفته. خوشبختانه امروزه با فراگیر شدن ایمپلنت دندان افراد دیگر دغدغه‌ای برای از دست دادن دندان های خود ندارند و دیگر به سراغ دندان های مصنوعی نمی روند. قرار دادن ایمپلنت در دهان هیچ مشکلی را برای استفاده کننده به وجود نمی آورد و فرد به می تواند تا آخر عمر بدون هیچ گونه مشکلی از آنها استفاده کند. در ادامه با ما همراه باشید تا به صورت کامل با ایمپلنت دندان آشنایی پیدا کنید.

ایمپلنت دندان یک پیچ فلزی است که جایگزین قسمت ریشه دندان از دست رفته می شود. یک دندان مصنوعی (تاج) بر روی قسمت پیچ (پایه) قرار می گیرد و به شما نمای دندان واقعی می بخشد.

ایمپلنت دندان یک پیچ فلزی است که جایگزین قسمت ریشه دندان از دست رفته می شود. یک دندان مصنوعی (تاج) بر روی قسمت پیچ (پایه) قرار می گیرد و به شما نمای دندان واقعی می بخشد.

ایمپلنت دندان چیست؟چه افرادی می توانند دندان های خود را ایمپلنت کنند؟چه افرادی نمی توانند دندان های خود را ایمپلنت کنند؟مزایای ایمپلنت دندان چیست؟عوارض و خطرات ایمپلنت دندانمراحل ایمپلنت دندانایمپلنت فوری دندان یا یک روزه روش های ایمپلنت دندان و توضیح نحوه انجام هر کداممراقبت های بعد از ایمپلنت دندانایمپلنت دندان در دوران بارداریایمپلنت دیجیتال هزینه ایمپلنت دندان چقدر است؟بهترین برند ایمپلنت دندانانواع ایمپلنت دندانپرسش و پاسخ ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان چیست؟

برخی از افراد به هر دلیلی ممکن است دندان های خود را از دست بدهند. همان طور که در عکس بالا مشخص شده است، ایمپلنت دندان یا فیکسچر در اندازه ریشه دندان آن فرد به جای ریشه از دست رفته قرار داده می‌شود. فیکسچرها قطعاتی در اندازه دندان طبیعی می‌باشند. این فیکسچر ها با دقت بسیار زیادی ساخته می شوند که کاملا طبیعی به نظر برسند.

دو قسمت اصلی ایمپلنت دندان که در عکس بالا مشخص شده است، Fixture و Abutment می باشند. قسمتی که از داخل استخوان فک قرار می‌گیرد که اصطلاحاً Fixture نامیده می‌شود و قسمتی تاجی که بالای لثه قرار می‌گیرد Abutment نامیده می شود. روی Abutment پروتز یا روکش ایمپلنت قرار می‌گیرد. جنس پایه ایمپلنت از تیتانیوم است. از آنجا که تیتانیوم موجود در ایمپلنت ها با استخوان فک کاملا سازگاری دارد، ایمپلنت ها باعث لغزش ، سر و صدا یا آسیب استخوانی نمی شوند. 

چه افرادی می توانند دندان های خود را ایمپلنت کنند؟

  • در صورتی که کلیه دندان های فک جلو و یا فک عقب از بین رفته باشد.
  • در صورتی که یکی از دندان های جلو از بین رفته باشد و فاصله ایجاد شده از دندان های کناری آن طبیعی باشد.
  • در صورتی که بیش از یک دندان از بین رفته باشد و فاصله بین دندان های کناری طبیعی باشد.
  • درصورتی که یک یا بیش از یک دندان از انتهای هر قوس دندانی از بین رفته باشد و تنها از یک طرف، دندان طبیعی باشد.
  • افرادی که نمی توانند از دندان های مصنوعی استفاده کنند.
  • افرادی که می خواهند گفتار خود را بهبود ببخشند.

ایمپلنت دندان محدودیت سنی خاصی ندارد و هر فردی که قادر به رعایت بهداشت دهان خود باشد، می تواند دندان های خود را ایمپلنت کند. اگر فرد به سن رشد رسیده باشد، می تواند به جای دندانی که از دست داده است، از ایمپلنت استفاده نماید. مثلا اگر کودکی که در سن کودکی دندان دائمی خود را در اثر حادثه ای از دست داده باشد می تواند بعد از آن که به سن ۱۶ سال رسید، از ایمپلنت استفاده کند. البته همانطور که گفته شد هر فردی می تواند دندان خود را ایمپلنت کند ولی در مورادی که در ادامه به آن اشاره می کنیم نمی تواند دندان خود را ایمپلنت کند.

چه کسانی می توانند ایمپلنت دندان انجام دهند؟

ایمپلنت دندان

چه افرادی نمی توانند دندان های خود را ایمپلنت کنند؟

  • افرادی که مبتلا به عفونت دندان یا فک هستند، ایمپلنت دندان نه تنها مشکلشان را برطرف نمی کند، بلکه ممکن است دردسرهای دیگری را هم برای آنها به وجود آورد. این افراد ابتدا باید نسبت به رفع عفونت دندان خود اقدام کنند و سپس پس از درمان عفونت دندان خود اقدام به ایمپلنت دندان خود کنند. در صورتی که فرد نسبت به این مسئله بی توجه باشد بعد از انجام ایمپلنت در صورت به وجود آمدن مشکل، ایمپلنت برداشته می شود و موجب هدر رفتن زحمت پزشک و هزینه هایی برای فرد در بر خواهد داشت.
  • افرادی که مبتلا به دیابت هستند، توجه داشته باشند که گذاشتن ایمپلنت باید با احتیاط های ویژه ای انجام گیرد. قبل از ایمپلنت دندان باید میزان قند خون فرد دیابتی  توسط پزشک بررسی شود تا اگر بیماری دیابت فرد کنترل شده باشد، برای وی ایمپلنت گذاشته شود. شانس افراد دیابتی همانند دیگر افراد عادی است و جای هیچ نگرانی نیست. برای اطلاعات بیشتر مطلب ایمپلنت دندان در بیماران دیابتی را مطالعه کنید.
  • افرادی که دخانیات مصرف می کنند، بهتر است برای انجام ایمپلنت مدتی سیگار را فراموش کنند و یا حتی المقدور مقدار مصرف دخانیات خود را کاهش دهند.  لازم است که افرادی که دخانیات مصرف می کنند قبل از ایمپلنت با پزشک خود مشورت کنند. برای اطلاعات بیشتر مطلب چگونگی اجرای ایمپلنت برای افراد سیگاری را مطالعه کنید.
  • افرادی که داروهای ضد انعقاد خون یا آسپرین مصرف می کند با نظر پزشک معالج خود باید ۵ تا ۷ روز قبل از انجام جراحی داروی خود را قطع کند.
  • افرادی که تحت‌ رادیوتراپی به‌خصوص در ناحیه فک و صورت بوده اند و بیمارانی که طولانی‌مدت تحت‌درمان بیس‌فسفونات بوده‌اند، نباید ایمپلنت بگذارند.
  • ایمپلنت دندان در بارداری یکی از مواردی است که پزشکان به شدت با انجام آن در دوران بارداری مخالف اند و تا حد امکان از انجام این کار در دوران بارداری پرهیز می کنند. برای اطلاعات بیشتر راجب این موضوع مطلب مشکلات ایمپلنت دندان در بارداری را مطالعه کنید.

مزایای ایمپلنت دندان چیست؟

  • افزایش زیبایی

با توجه به این که جای خالی دندان ها می تواند ظاهری نامناسب را به وجود آورد استفاده از ایمپلنت دندان می تواند زیبایی از دست رفته را برای شما جبران کرده و اعتماد به نفس را به شما بازگرداند.

  • سرعت بالا در کاشت

ایمپلنت دندان یکی از سریع ترین روش ها برای جایگزینی دندان های از دست رفته است و اگر مشکل کلی در سلامت جسمانی و استخوان های فک وجود نداشته باشد به سرعت می توان آن ها را جایگزین دندان های از دست رفته کرد.

  • طول عمر بالا

یکی از مزایا ایمپلنت دندان که آن را بین بیماران و پزشکان به روشی محبوب تبدیل کرده است طول عمر بالای آن است. طول عمر ایمپلنت ها در حدی است که اگر بهداشت دهان و دندان را به درستی رعایت کنید تا آخر عمر می تواند کارایی لازم را برای شما داشته باشد بدون این که دردسری برای شما به وجود آورد.

  • حفظ سلامتی دهان و دندان
  • ثابت بودن ایمپلنت
شناخت مزایای ایمپلنت دندان

عوارض و خطرات ایمپلنت دندان

عوارض ایمپلنت دندان می تواند کوتاه مدت و یا بلند مدت باشد که برخی از این عوارض به دلیل مراجعه به افراد غیر متخصص به وجود می آید. بنابراین انتخاب پزشکی متخصص ایمپلنت دندان می تواند میزان عوارض این موضوع را به شکل چشم گیری کاهش دهد. علاوه بر این رعایت نکات بهداشتی دهان و دندان هم عامل دیگری است که می تواند شما را هر چه سریعتر از شر عوارض ایمپلنت دندان خلاص کند. از خطرات و عوارض ایمپلنت دندان می توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • عفونت در محل کاشت ( مطلب عفونت ایمپلنت دندان را مطالعه کنید.)
  • امکان آسیب به سایر دندان ها
  • آسیب عصبی که می تواند باعث درد، بی حسی، سوزن سوزن شدن لثه ها، لب ها و چانه فرد شود.
  • مشکلات سینوسی هنگامی که ایمپلنت های دندان قرار داده شده در فک بالا از یکی از حفره های سینوس شما بیرون می زند.
آشنایی با عوارض ایمپلنت دندان

متخصص ایمپلنت، عکس ایمپلنت دندان

مراحل ایمپلنت دندان

جراحی ایمپلنت دندان معمولاً یک جراحی سرپایی است که به صورت مرحله ای و با زمان بهبودی بین مراحل انجام می شود. روند قرار دادن ایمپلنت دندان شامل مراحل زیر می باشد:

  • معاینه فرد و تعیین نوع و تعداد ایمپلنت
  • برداشتن دندان آسیب دیده ( کشیدن دندان ) در صورت نیاز
  • آماده سازی استخوان فک ( پیوند استخوان ) در صورت نیاز
  • کاشت پایه ایمپلنت
  • رشد و ترمیم استخوان
  • انتخاب رنگ و انجام قالب گیری و ارسال برای لابراتور
  • قرار دادن نهایی ایمپلنت
مراحل انجام ایمپلنت دندان

ایمپلنت فوری دندان یا یک روزه 

معمولا دوره درمان و مدت زمانی که طول می کشد تا بیمار به هدف خود که همان کسب سلامتی است برسد هم برای بیمار و هم برای پزشک مهم می باشد و هر چه طول دوره درمان کوتاه تر باشد طرفداران آن روش درمانی هم بیشتر خواهد بود. ایمپلنت دندان فوری یکی از درمان هایی است که این ویژگی را دارد و بیمار به سرعت می تواند نتیجه ی مطلوب خود را به دست آورد. در واقع ایمپلنت دندان روشی موثر برای جایگزینی دندان هایی است که به هر دلیلی از دست رفته اند. برای این کار پایه هایی از جنس تیتانیوم را در استخوان فک جای می دهند و بعد از ثابت کردن این پایه ها تاج دندانی را بر روی آن قرار می دهند.

حال تفاوتی که بین ایمپلنت دندان فوری و ایمپلنت دندان سنتی وجود دارد این است که دوره بهبود روش فوری بسیار کمتر از روش سنتی می باشد به طوری که می توان مدت زمان انجام آن را یک روز بیان کرد. البته ذکر این نکته ضروری می باشد که تاج قرار داده شده بر روی پایه ایمپلنت دندان در این روش موقتی بوده و حتما باید با تاج اصلی و دائمی تعویض گردد.

ایمپلنت فوری دندان چیست؟

روش ایمپلنت دندان کوتاه: جایگزینی هوشمندانه و موثر

ایمپلنت دندان کوتاه یک فرآیند جدید در زمینه دندانپزشکی است که در آن از ایمپلنت‌های با طول کمتر و عرض بیشتر نسبت به ایمپلنت‌های معمولی استفاده می‌شود. این ایمپلنت‌ها به عنوان پایه‌ای برای نصب ساختمان دندانی استفاده می‌شوند و برای مواردی که فضای کمی برای جایگذاری ایمپلنت وجود دارد یا از نظر استحکام استخوانی، شرایط مطلوبی ندارند، مناسب هستند.

مراحل اجرایی روش ایمپلنت دندان کوتاه:

  • مشاوره با پزشک: پزشک در این مرحله بررسی می‌کند که آیا ایمپلنت دندان کوتاه برای بیمار مناسب است یا خیر.
  • جراحی ایمپلنت‌گذاری: پس از تایید پزشک، جراحی ایمپلنت‌گذاری با استفاده از ایمپلنت‌های کوتاه انجام می‌شود.
  • دوره بازیابی و بهبودی: پس از جراحی، استخوان به طور مداوم به ایمپلنت پیوند می‌خورد و یک دوره بازیابی و بهبودی لازم است.
  • نصب ساختمان دندانی: در مرحله آخر، ساختمان دندانی مناسب بر روی ایمپلنت نصب می‌شود.

روش های ایمپلنت دندان و توضیح نحوه انجام هر کدام

ایمپلنت دندان به سه روش یک مرحله ای، دو مرحله ای و دندانی انجام می پزیرد که در ادامه به معرفی و نحوه انجام هر یک از ایمپلنت ها می پردازیم.

ایمپلنت یک مرحله ای: (Non submerged)

در بعضی موارد بعد از کشیدن دندان ممکن است لثه همپوشانی کافی نداشته باشد و پزشکمجبور شود از روش حد لثه (nonsubmerged ) استفاده نماید به گونه ای که ایمپلنت دندانی در استخوان فک قرار داده می شود و قطعه موقتی برون فکی ایمپلنت دندانی از لثه خارج است و لثه بدور ایمپلنت دندانی در همان مرحله اول جراحی بخیه زده می شود و نیاز به جراحی مرحله دوم و کنار زدن بافت نرم لثه نیست. پس از ۲ ماه جهت ایمپلنت های دندانی فک پایین و ۳ ماه جهت ایمپلنت های دندانی کاشته شده در فک بالا،‌ قالبگیری جهت ساخت روکش اصلی شروع می شود. معمولا در اغلب بیماران این روش قابل اجرا می باشد.

 ایمپلنت دو مرحله ای (Submerged)

از خوبی های این نوع ایمپلنت غیر قابل دسترس بودن ایمپلنت دندانی در فضای داخل دهانی می باشد که ممکن است در معرض آلودگی های محیطی قرار بگیرند روش انجام این ایمپلنت بدین گونه که ایمپلنت دندانی در استخوان فک دهان قرار داده می شوند و لثه روی آن بخیه زده می شود. لذا بعد از جراحی، ایمپلنت دندانی داخل دهان قابل مشاهده نخواهد بود. در این حالت ایمپلنت ها زیر لثه قرار دارند تا تحت هیچ نوع فشاری قرار نگیرند. پس از حدود ۲ ماه جهت ایمپلنت های دندانی فک پایین و ۳ ماه جهت ایمپلنت های دندانی کاشته شده در فک بالا، لثه بطور محدود دوباره از محل ایمپلنت دندانی کنار زده خواهد شد. با قرار دادن قطعه موقتی ایمپلنت دندانی که همچون پیچ است سر ایمپلنت دندانی از لثه خارج می شود و قابل دیدن است. یک الی دو هفته جهت بهبود و ترمیم دوباره لثه به دور از قطعه ایمپلنتی که از لثه خارج شده است، مورد نیاز است. درمرحله بعدی قالبگیری جهت ساخت روکش متصل به ایمپلنت دندانی انجام می شود. به منظور حفظ ظاهر زیبایی بیمار معمولا در صورت نیاز یک پروتز موقت دندان متحرک که شب ها باید از دهان خارج شود به بیمار ارائه می شود. در این روش زیبایی بیشتر تامین شده و پروتز ساخته شده نهایی در زیر لثه قرار خواهد گرفت.

 ایمپلنت Immediate Loading

در این روش ایمپلنت همزمان با جراحی قرار دادن ایمپلنت دندانی، تاج آن نیز ساخته و روی ایمپلنت دندانی قرار داده می شود. این روش بیشتر برای دندان های جلو کاربرد دارد تا بیمار در فاصله ی ۲ – ۳ ماه دوره ی ترمیم، بدون دندان نباشد البته نکته مهمی که باید آن را بگوییم این است که این تاج به صورت موقت است و دندان اصلی در مراحل بعد تحویل بیمار داده می شود. حسن این روش این است که در یک جلسه هم جراحی خارج کردن دندان و یا ریشه انجام میگیرد و هم در صورت لزوم استخوان ناحیه ترمیم می شود.

مراقبت های بعد از ایمپلنت دندان

  • پس از انجام ایمپلنت تا ۱ روز از مسواک زدن پرهیز شود.
  • تا ۸ ساعت بعد از انجام ایمپلنت از شستن دهان خودداری شود.
  • بعد از ایمپلنت تا ۳ روز از کشیدن سیگار، نوشیدن چای و قهوه خودداری شود.
  • استفاده از موار مخدر و مشروبات الکلی باعث می شود که ایمپلنت به صورت کامل موفقیت آمیز نباشد.
  • بعد از ایمپلنت از نخ دندان و خمیر دندان های مخصوص ایمپلنت استفاده شود.
  • نوشیدن آب پس از انجام ایپلنت امکان پذیر است ولی در مورد خوردن باید بعد از اتمام بی حسی انجام بپذیرد.
  • از نوشیدن مایعات با نی خودداری شود(حداقل دو هفته).
  • از نوشیدن مایعات و غذاهای گرم خودداری شود.

ایمپلنت دندان در دوران بارداری

با توجه به تحقیقات انجام شده، ایمپلنت دندان در دوران بارداری ممکن است باعث ایجاد مشکلاتی شود. در حقیقت، در دوران بارداری، سطح هورمون‌های بدن بالا می‌رود که ممکن است باعث افزایش خطر عفونت و عوارض ناخواسته شود. علاوه بر این، در دوران بارداری، ایجاد فشار بر روی بدن مادر نیز ممکن است به ایمپلنت دندان آسیب برساند. بنابراین، بهتر است ایمپلنت دندان را در دوران بارداری به تعویق بیاندازید. به دلیل اینکه بدن در این دوران برای مقابله با استرس و فشار‌های زیادی که به علت بارداری وجود دارد، حساسیت بیشتری نسبت به عفونت‌ها و مشکلات دندانی دارد. اما در صورت لزوم برای انجام عمل تعیین شده، بهتر است با پزشک خود مشورت شود. در نهایت، مراقبت دقیق و دوره‌ای از دندان‌های خود در دوران بارداری بسیار مهم است و با پیروی از روش‌های بهداشت دهان و دندان، می‌توان مشکلات دندانی را کنترل کرد.

ایمپلنت دیجیتال چیست؟

ایمپلنت دیجیتال یکی از جدیدترین و پیشرفته‌ترین فناوری‌های پزشکی است که برای جایگزینی سلول‌ها یا بافت‌های از دست رفته در بدن انسان استفاده می‌شود. این ایمپلنت‌ها، معمولاً شامل سیستم‌های الکترونیکی پیشرفته‌ای هستند که به شکل مستقیم با بافت بدن ادغام می‌شوند و قابلیت کنترل و مدیریت را به کاربران ارائه می‌دهند. این تکنولوژی نیز در زمینه دندان‌پزشکی به کار می‌رود و به عنوان ایمپلنت دندان دیجیتالی شناخته می‌شود. این ایمپلنت‌ها شامل یک قطعه الکترونیکی کوچک و یک برنامه کامپیوتری هستند که به شکل مستقیم با فک و دندان ادغام می‌شوند و به کاربر اجازه می‌دهند تا دندان‌های خود را با استفاده از تکنولوژی دیجیتالی کنترل کنند. 

از جمله استفاده‌هایی که ایمپلنت دندان دیجیتالی می‌تواند داشته باشد، می‌توان به جایگزینی دندان‌های گم شده، کنترل وضعیت دندان‌های بیماران با اختلالات دندانی و نیز پیشگیری از ایجاد مشکلات دندانی در آینده اشاره کرد. با استفاده از این تکنولوژی، پزشکان و دندان‌پزشکان می‌توانند با دقت بیشتری به بررسی و درمان مشکلات دندانی بپردازند و به بیماران خود خدمات بهتری ارائه دهند.

هزینه ایمپلنت دندان چقدر است؟

هزینه و قیمت ایمپلنت دندان بستگی به شرایط دندانی فرد دارد این قیمت بعد از ویزیت توسط متخصص ایمپلنت مشخص خواهد شد. عوامل بسیاری وجود دارد که قیمت ایمپلنت دندان را تعیین می کند. از جمله عواملی که می توان به آن اشاره کرد :

  • توسط پزشک متخصص انجام می شود یا عمومی.
  • نیاز به پیوند استخوان دارد یا نه.
  • نیاز به سینونس لیفت(بالا بردن سینوس)
  • برند ایمپلنت

هزینه ایمپلنت دندان در سال 1403 کلینیک دندانپزشکی مبین به شرح زیر است.

نوع  قیمت تعداد 
کره ای عادی تماس بگیرید. 1 واحد
کره ای تحت لیسانس آمریکا تماس بگیرید. 1 واحد
آلمانی به همراه روکش کاملا تخصصی تماس بگیرید. 1واحد
آمریکایی به همراه روکش کاملا تخصصی تماس بگیرید. 1واحد

شما می توانید با رزرو وقت از طریق سایت کلینیک دندانپزشکی مبین هزینه ایمپلنت خود را به صورت اقساطی پرداخت کنید. 

جهت رزرو وقت و مشاوره رایگان کلیک کنید

 

بهترین برند ایمپلنت دندان

اولین سوالی که افرادی که می خواهند ایمپلنت دندان انجام بدهند به ذهن آن ها می رسد این است که کدام برند ایمپلنت بهتر است و از میان کشورهای ( کره، آمریکا، کانادا، سوئیس و… ) کدام یک برند بهتری است. واقعیت این است که تمامی ایمپلنت ها خوب هستند و باید به ان نکته توجه داشت که کدام پزشک را برای انجام عمل ایمپلنت باید انتخاب کرد. کلینیک دندانپزشکی مبین با کادری حرفه ای که اغلب در شبکه های تلویزیونی به عنوان مشاور دعوت می شوند و با قیمتی بسیار مناسب ایمپلنت دندان را برای شما انجام می دهند.

انواع ایمپلنت دندان

 ایمپلنت ریشه‌ای شکل 

این نوع ایمپلنت رایج ترین نوع کاشت ایمپلنت می باشد که تمامی افراد می توانند این نوع ایمپلنت را بکارند. یه ایمپلنت ریشه‌ای شکل یا اصطلاحا درون استخوانی یا درون ریشه ای نیز نامیده می شوند، به این معنی که این نوع در استخوان قرار می گیرند. این مدل شبیه پیچ ضخیم یا مخروط است و دارای پهنا و طول متفاوت است. برای آن که این نوع ایمپلنت با موفقیت کار گذاشته شود، نیاز به ایجاد عمق و عرض کافی در استخوان برای فراهم کردن پایه مطمئن برای آن است. دندانپزشک شما درباره نوع  مناسب برای استفاده بر اساس کیفیت استخوان فک و نوع روکش دندان، پل یا دندان مصنوعی که قرار است بر روی آن قرار بگیرد تصمیم گیری خواهد کرد.

 ایمپلنت چارچوب راموس 

 این نوع یمپلنت را در صورتی می توان استفاده کرد که استخوان فک پایین برای استفاده از ایمپلنت دندان ریشه ای شکل بسیار نازک باشد یا این قصد را داشته باشید که از ایمپلنت ساب پریواستیل استفاده کنید. این مدل دارای چارچوب راموس در گوشه عقب استخوان فک در دهان (یعنی نزدیک دندان عقل) و نزدیک چانه قرار خواهد گرفت. هنگامی که در آن بخش گذاشته شد و بافت اطراف آن ترمیم شود، یک میله فلزی نازک در اطراف بالای لثه قابل دیدن خواهد بود. دندان های مصنوعی در ادامه به صورتی ساخته می شوند که متناسب با این میله باشند. این نوع ایمپلنت از شکستگی فک جلوگیری می کند.

انواع ایمپلنت ها چه تفاوت هایی با هم دارند؟

ایمپلنت های مختلف با توجه به کشور سازنده آنها دارای قیمت های متفاوتی هستند.  علاوه بر کشور سازنده ایمپلنت که به انتخاب بیمار است. مواردی همچون پشتیبانی و گارانتی کشور سازنده آن، میزان استخوان در دسترس، میزان سختی استخوان انواع پیچ دارو بدون پیچ ایمپلنت انتخاب می شوند.

پرسش و پاسخ ایمپلنت دندان

آیا ایمپلنت های دندان ایمن هستند و چقدر دوام می آورند؟

ایمپلنت یک روش درمانی ایمن و خوب است. احتمالاً صحیح است که بگوییم ایمپلنت ها، دقیقاً شبیه دندان های طبیعی هستند، و تا زمانی که شما از آنها مراقبت کنید، دوام می آورد.

اینکه چقدر مراقب دندان ایمپلنت شده ی خود به طور قابل قبولی باشید و چه اینکه به طور منظم به دندانپزشک خود برای نگهداری و پاکیزه کردن آنها مراجعه می کنید، بیشترین تأثیر را در ماندگاری و دوام آنها خواهد داشت.

اگر مراقب دندان های ایمپلنت شده ی خود نباشید، روکش هایی مشابه آنچه که روی دندان های طبیعی شما که از آن غفلت کردید ایجاد کردند، برای ایمپلنت های شما نیز ایجاد می کنند. اینکه ایمپلنت هارا بدون درمان باقی گذاشت، می تواند به عفونت لثه، خونریزی و به طور کلی درد و ناراحتی منجر شود. شما می توانید با داشتن دندانهای طبیعی خود نیز از همه ی این مشکلات برخوردار شوید.

اگر دندان های ایمپلنت شده ی شما به خوبی مورد مراقبت قرار گرفته باشد و اگر استخوانی که آنها برای انجام این عمل برای شما در نظر گرفته اند، قوی و سلامت باشد، می توانید انتظار داشته باشید که آنها سالها دوام بیاورند. با این حال، دقیقاً مانند سایر ایمپلنت هایی که از طریق جراحی حاصل می شوند، (مانند جایگزینی مفصل ران) هیچ تضمینی در طول عمر آن وجود ندارد.

من تعدادی از دندان های خود را دارم. با این وجود هنوز هم می توانم عمل ایمپلنت را انجام دهم؟

بله. می توانید هر تعداد دندان جایگزین شده با ایمپلنت، از یک دندان واحد گرفته تا یک مجموعه کامل از آنها را داشته باشید.

آیا ایمپلنت های دندانی می توانند همیشه و در هر زمانی بجای دندان از دست رفته بکار برده شوند؟

این بستگی به وضعیت استخوان بندی فک شما دارد. دندانپزشک شما تعدادی آزمایش ویژه را ترتیب می دهد تا بداند چه حجمی از استخوان ها هنوز در آنجا وجود دارد. اگر به اندازه کافی وجود نداشته باشد، یا اگر به اندازه کافی سالم نباشند، ممکن است ابتدا ایمپلنت را بدون عمل پیوند استخوان در ناحیه ی مورد نظر، قرار دهد.

آیا ایمپلنت دندان درد دارد؟

قرار دادن ایمپلنت اغلب از بیرون کشیدن دندان راحت تر است و معمولاً با استفاده از بی حسی موضعی ساده انجام می شود. شما هیچ وقت احساس درد نخواهید کرد، اما دقیقاً مثل بعد از عمل کشیدن دندان، ممکن است بعد از عمل جراحی دندانتان در طول هفته احساس ناراحتی کنید.

اگر بسیار عصبی هستید یا اگر مورد پیچیده ای برای شما وجود دارد، دندانپزشک شما می تواند برای شما آرام بخش تجویز کند. از بی حسی عمومی به ندرت برای ایمپلنت استفاده می شود و معمولاً فقط برای موارد بسیار پیچیده استفاده می شود.

درمان ایمپلنت چقدر طول می کشد؟

تیم دندانپزشکی شما قادر خواهد بود تا قبل از شروع درمان، یک جدول زمانی تقریبی به شما بدهد.

برخی از دندانهای کاذب می توانند همزمان با کاشت ایمپلنت در دهان گنجانده شوند ( به اینها " کاشت فوری" گفته می شود برای اطلاعات بیشتر مطلب ایمپلنت دندان فوری چیست؟ را مطالعه کنید). با تیم دندانپزشکی خود مشورت کنید تا ببینید آیا این موارد ( مانند کاشت فوری ) برای شما مناسب است یا خیر. معمولاً دندانهای کاذب 3 تا 4 ماه بعد از قرار دادن ایمپلنت ها گنجانده می شوند. بعضی اوقات درمان طولانی تر می شود و تیم دندانپزشکی شما قادر خواهد بود تا در مورد اینکه چقدر درمان طول می کشد، با شما صحبت کند.

پس از  عمل جراحی ایمپلنت چه اتفاقی می اُفتد؟

بعد از اینکه ایمپلنت دندان شما قرار داده شد، استخوان موجود در فک شما باید بر روی آنها رشد کرده و با آنها ترکیب شود ( جوش بخورد ). این عمل به طور معمول چند ماه به درازا می انجامد. بعضی اوقات ممکن است ایمپلنت های دندانی وقتی که برای قرار دادن دندان کاذب بر روی آنها استفاده می شوند، نسبت به استخوان های موجود در فک، به اندازه ی کافی زودتر جوش خورده و پایدار شوند.

اگر یک، دو یا سه دندان شما نیاز به جایگزین کردن ( ایمپلنت ) داشته باشد، ممکن است در خلال آن یک پروتز دندانی ( دندان مصنوعی ) موقت برای شما کار گذاشته شود. اگر از قبل یک دست کامل پروتز ( دندان مصنوعی ) را دارید، می توانید در مدت زمانی که ایمپلنت ها در حال بهبود هستند، از آنها ( دندان های مصنوعی ) استفاده کنید. برای اینکه پروتز های ( دندان های مصنوعی ) شما بعد از عمل بتوانند مناسب قرار گرفتن در دهان شما باشند، پروتز های ( دندان های مصنوعی ) شما نیاز به اصلاح دارند و معمولاً برای محافظت از دندان های ایمپلنت شده ی شما، یک هیلینگ کپ ( سرپوشی که روی دندان ایمپلنت شده کار گذاشته می شود تا از آن محافظت کند ) روی دندان ایمپلنت شده قرار می گیرد.

آیا تمیز کردن دندان هایی که ایمپلنت شده اند، کار سختی است؟

خیر، اما اگر می خواهید ایمپلنتی با دوام و موفق داشته باشید، مراقبت و مواظبت از آن در دوران نقاهت مهم است. تیم دندانپزشکی شما باید در مورد چگونگی مراقبت از دندان ایمپلنت شده ی خود توصیه های مفصلی را ارائه دهد. تمیز کردن اطراف دندان هایی که به ایمپلنت ها متصل هستند سخت تر از تمیز کردن دندان های طبیعی شما نیست. با این حال، ممکن است مناطقی وجود داشته باشد که دسترسی به آنها دشوار باشد و نحوه تمیز کردن آنها به شما نشان داده می شود. ممکن است لازم باشد بارها و بارها به پزشک خود مراجعه کنید اما تیم دندانپزشکی شما قادر خواهد بود در این مورد با شما صحبت کند.

اگر من زمانی که دندان های طبیعی خود را داشتم دچار بیماری لثه شده بودم، آیا این امکان وجود دارد زمانی که ایمپلنت را انجام دادم، دوباره به این بیماری مبتلا شوم؟

بله، اگر به اندازه کافی به آنها توجه نکنید، همینطور خواهد شد. اگر آنها را تمیز نگه دارید و آنها را به طور مرتب توسط تیم دندانپزشکی خود بررسی کنید، هیچ مشکلی پیدا نخواهید کرد. استعمال دخانیات همچنین بر سلامت ایمپلنت ها تأثیر می گذارد. بنابراین، اگر سیگار می کشید، ممکن است لازم باشد با دقت بیشتری از دندان های ایمپلنت شده ی خود مراقبت کنید. برخی از دندانپزشکان برای افرادی که سیگاری هستند، عمل ایمپلنت را انجام نمی دهند.

آیا می توانم دندان هایی را که بر روی ایمپلنت سوار شده اند را بیرون بیاورم؟

بیشتر دندانهای متصل شده به ایمپلنت ها فقط توسط یک دندانپزشک، قابل نصب و برداشتن هستند. اما اگر پروتزهای قابل جدا سازی را به ایمپلنت ها وصل کرده اید، می توانید آنها را برای تمیز کردن خارج کنید.

آیا شکل ایمپلنت ها مشخص می کند که آنها طبیعی نیستند؟

بیشتر ایمپلنت ها دقیقا به مانند دندان های طبیعی جلوه می کنند.

آیا می توانم برای هر یک از دندان های از دست رفته ام، عمل ایمپلنت را انجام دهم؟

اگر فقط یک دندان از دست رفته داشته باشید، برای ساپورت ( پشتیبانی که در اثر سوار شدن دندان کاذب بر روی ریشه ی ایمپلنت شده انجام می گیرد ) آن به ایمپلنت نیاز خواهید داشت. اگر تعداد بیشتری دندان از دست رفته دارید و اینها در کنار یکدیگر هستند، بازهم می توانید یک عمل ایمپلنت برای هر دندان داشته باشید. یا ممکن است متوجه شوید که به دو ایمپلنت یا بیشتر نیاز دارید، ممکن است آنها بتوانند هرکدام به تنهایی بیش از یک دندان را ساپورت کنند. دندانپزشک شما در مورد بهترین گزینه برای شما با خودتان صحبت خواهد کرد.

اگر به صورت تصادفی به  دندان های ایمپلنت شده آسیبی برسد، حال چه کنیم؟

دندان های کاذب و ایمپلنت هایی که آنها را ساپورت می کنند می توانند در اثر تصادف به همان روشی که دندانهای طبیعی می توانند آسیب ببینند، دچار آسیب دیدگی شوند. بنابراین این مهم است که اگر ورزشی می کنید که دارای تماس با شخصی دیگر یا اشیاء در حال حرکت است، از یک محافظ دهانی ( گارد ) که به صورت حرفه ای ساخته شده، استفاده کنید.

ممکن است اطلاعات ما در مورد محافظ های دهانی مفید باشد. اگر فقط دندان ها آسیب دیده باشند، معمولاً می توانند از روی ایمپلنت خارج شده و جایگزین شوند.

اما اگر خود ایمپلنت تیتانیومی به طوری که قابل تعمیر نباشد، آسیب دیده باشد، در صورت اینکه خارج کردن آن بیش از حد دشوار باشد می تواند بدون ایجاد خطری برای آن، در فک باقی بماند. ممکن است ایمپلنت دیگری در کنار آن تعبیه شود تا جایگزینی برای ایمپلنت آسیب دیده باشد.

اگر ایمپلنت با استخوان ترکیب نشود ( جوش نخورد )، چه اتفاقی می اُفتد؟

این اتفاق بسیار نادر است. اگر در طول دوره ی بهبودی یا درست بعد از آن ایمپلنت سست شود، به راحتی خارج شده و فک شما به حالتی عادی بهبود خواهد یافت. پس از بهبودی فک، می توان ایمپلنت دیگری را در آنجا قرار داد. یا دندانپزشک می تواند یک پل، در دندان کاذبی که بر ایمپلنت به طور موفقیت آمیزی استوار شده، بزند.

آیا می توانم در مراکز خدمات بهداشت ملی ( مانند تامین اجتماعی ) تحت درمان ( اقدام به انجام ایمپلنت ) قرار بگیرم؟

انجام ایمپلنت ها به طور معمول در خدمات بهداشت ملی در دسترس نیستند. ایمپلنت ها به صورت خصوصی در دسترس هستند. با این حال، در بسیاری از موقعیت ها، هزینه درمان فقط به مقدار کمی بیشتر از هزینه درمان دندانپزشکی با دفترچه بیمه در مراکز خدمات درمانی با ایجاد تاج و پل است. در طولانی مدت، ایمپلنت ها معمولاً گزینه ای مقرون به صرفه تر و رضایت بخش تر هستند.

مزایای دیگری برای ایمپلنت ها نیز وجود دارد. اگر شما قصد انجام ایمپلنت برای جایگزینی فقط یک دندان را دارید، دیگر نیازی به کشیدن دندان های مجاور آن نیست ( که این عمل در استفاده از دندان های مصنوعی برعکس است ). اگر دندانپزشک برای شما یک پل ( بریج ) بزند، دندانپزشک شما برای ساپورت این پل باید این کار را انجام دهد و تاج هایی را در این دندان ها قرار دهد.

پروتزهای عادی معمولاً خوردن و نوشیدن شما را تحت تأثیر قرار می دهند زیرا ممکن است پروتزها در دهان به حرکت درآیند. اما دندانهای متصل به ایمپلنت باعث ایجاد این مشکل نمی شوند، زیرا آنها محکم تر از دندانهای طبیعی به استخوان متصل می شوند.

برای انجام عمل ایمپلنت به کجا مراجعه کنم؟

با دندانپزشک خود صحبت کنید. آنها ممکن است خودشان برخی یا تمام این نوع درمانها را انجام دهند و توصیه های لازم را به شما ارائه بدهند. یا ممکن است شما را برای ارزیابی و معالجه به یک متخصص ایمپلنت ( ایمپلنتولوژیست ) ارجاع دهند.

به یاد داشته باشید که این سوالات را بپرسید :

  • دقیقاً چه درمانی برای شما پیشنهاد می شود.
  • دندانپزشک در این کار چه تجربه ای دارد.
  • کل هزینه های درمانی چه مقدار می شود.
  • گزینه های مختلف برای شما چیست.

اطمینان حاصل کنید که یک برنامه درمانی را، همراه با برآورد و ارزیابی خود انجام می دهید و در مورد این که آیا ضمانتی برای درمان شما وجود دارد یا خیر، حتما سوالات خود را مطرح کنید.

اگر از هر پاسخی که می گیرید ناراضی هستید، نظر دیگری را بخواهید. شما زمان، تلاش و پول زیادی را خرج خواهید کرد، بنابراین باید اطمینان داشته باشید که در پایان درمان چه بدست می آورید.

بهترین متخصص ایمپلنت در تهران

در انتها شما می توانید برای ایمپلنت دندان خود به کلینیک دندانپزشکی در تهرانسر (مبین) مراجعه کنید و از قیمت بسیار مناسب برای ایمپلنت دندان خود استفاده نمایید.
منابع : مایو ، دنتال هلس

تاریخ انتشار : 3 اردیبهشت 1396 نویسنده : تعداد نظرات : 20 دسته بندی : سرویس ها,ایمپلنت,

ارسال نظر

شماره همراه شما منتشر نمی شود.
نظر حاوی تبلیغ یا توهین تایید نمی‌شود.
برای اطلاع از پاسخ نظر خود، شماره همراه واقعی خود را درج کنید.



رمضانی هستم 27 بهمن 1402-06:04
سلام آیا بلافاصله بعد از کشیدن دندان میشه ایمپلنت کاشته بشه که نیاز به جراحی نباشه ؟ یا باید بعد کشیدن دندان مدتی صبر کنیم؟ سپاسگزارم
کلینیک مبین 28 بهمن 1402-12:50
سلام.با توجه به شرایط استخوانی و شرایط لثه شما پزشک تشخیص میدهد که بلافاصله بعد از کشیدن پایه ایمپلنت کاشته شود یا نه. برای مثال برای بیماری که در انتهای ریشه دندان ضایعه کیست یا عفونت داشته باشد نمیتوان بلافاصله پس از کشیدن پایه ایمپلنت را کاشت.
گلزار یزدانی 28 دی 1402-08:40
سلام وقتتون بخیر ،من ۷واحد ایمپلنت میخوام بذارم هزینه اش چقدر میشه
کلینیک مبین 30 دی 1402-11:54
سلام برای مشاوره ایمپلنت با شما تماس گرفته میشود.
فرهاد ارام فرد 3 تیر 1402-01:48
سلام مشاوره درمورد ایمپلنت باتشکر
کلینیک مبین 5 تیر 1402-06:34
سلام مشاوره ایمپلنت در اسرع وقت با شما تماس میگیرند.
سجاد 15 خرداد 1402-04:11
سلام وقتتون بخیر برای هر طرف فک دندونهای اسیاب چه تعدادی ایمپلنت نیازه
کلینیک مبین 29 خرداد 1402-06:46
سلام.برای مشاوره ایمپلنت با شما تماس گرفته خواهد شد.
k.karimi 9 اردیبهشت 1402-08:50
سلام خسته نباشید ایا قبل از ایمپلنت ،ریشه های دندان را کشیده باشیم یا نه
کلینیک مبین 18 اردیبهشت 1402-03:48
سلام. به تشخیص پزشک اگر ریشه دندان شرایط مناسب داشته باشد (عفونت نداشته باشد و کیست نداشته باشد) در همان جلسه دندان کشیده میشود و پایه ایمپلنت گذاشته میشود.اگر شرایط مناسب نباشد دندان کشیده میشود و بعد از زمانی که پزشک مشخص میکند پایه ایمپلنت کار گذاشته میشود.
ناصری 27 اسفند 1401-09:32
سلام ببخشین شما در مشهدم کلینیک دارین؟
کلینیک مبین 28 اسفند 1401-11:52
سلام.خیر در تهران هستیم.
مریم 24 دی 1401-10:08
سلام وقتتون بخیر، ببخشید من دندونام پوسیده شدن هم فک بالا و هم فک پایین چندتا دندانپزشک مراجعه کردم گفتن بخاطر پوسیدگی شدید دندون ها نمیشه ارتودنسی و کامپوزیت انجام بدی،،، الان میشه کلا دوتا فک رو ایمپلنت کنم ؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید.
کلینیک مبین 26 دی 1401-04:08
سلام.برای مشاوره با شما تماس گرفته میشود
احمد عاشورزاده 19 دی 1401-11:41
باعرضسلامو خسته نباشید من ۵۰سال سن دارم پدر اثریک حادشه مجبور به کشیدن کل دندانهایم شدم و۴بار فکم جراهی شد والان یک دست دندان کامل گذاشتم ولی بخاطر نداشتن فک پایین وضعیت بودنش هردست دندون که گذاشتم هم ظاهر خوبی ندارد وهم در دهانم لق میزنم که هم نمیتوان غذابخورم وامکان افتادن بیرون از دهانم همیشه هست واصلان راضی نیستم ولی هزینه ایمپلنت هم اگر بخواهیم مقداری از دندانها و بزاریم خیلی گرون میشه وبا وضع اقتصادی موجود پرداختش غیر ممکن میشه چه راهی وجود داره که افرادی امثال ما که درآمدشان آنگونه نیست که چنین هزینه ای را پرداخت کنند چه راه حلی وجود داره که هزینها کمتر در بیاد ومشکل مانیز برطرف شده برای یک دسته پایین و بالا مهمولان چنداینپلند باید گذاشت و چقدر هزینه دربر داره ممنون میشم که راهنمایم کنید
کلینیک مبین 19 دی 1401-04:01
سلام مشاور ایمپلنت و پروتز کلینیک به زودی با شما تماس میگیرند.
حسین بوچالی 24 آبان 1401-12:01
سلام میخاستم جهت مشاوره و ویزیت بیام
کلینیک مبین 30 آبان 1401-04:36
سلام.شنبه تا پنج شنبه از 10 الی 18 برای مشاوره رایگان تشریف بیارید.
یاسر حذار 18 مهر 1401-01:57
2عدد دندون ایمپلنت
کلینیک مبین 2 آبان 1401-01:34
سلام.مشاور ایمپلنت کلینیک به زودی با شما تماس میگیرند.
رحیمی 17 مرداد 1401-01:01
باسلام.وخسته نباشی .می بخشید من خانمی ۳۵ساله هستم ب دلیل اینکه ۳سال درگیر رفلاکس معده بودم تمام دندان هایم.پوشیده شدن مجبورم شدم بکشم.الان ی دست دندون مصنوعی گذاشتم از فک بالای راضیم .ولی فک پایین گفتن بسیار ضعیف هستش نباید انتظار محکم شدن کامل داشته باشم و باید ب لق زدن دندان فک پایین عادت کنم..سوالم اینه گفتن در قسمت فک پایین از هر دو طرف یک عدد ایمپلنت بعنوان مهار لقی دندان ها پایین استفاده کنم.ممنون میشم راهنمایی کنید
کلینیک مبین 23 مرداد 1401-12:03
سلام مشاور ایمپلنت کلینیک به زودی با شما تماس میگیرند.
زکیه 12 تیر 1401-10:42
با سلام و عرض خسته نباشد.به دلیل پوسیدگی تمامی دندان هایم را کشیدم و بعد مدت معینی نسبت به قالب گیری یک دست دندان مصنوعی اقدام نمودم ولی متاسفانه طی چهار مرتبه ترمیم دندان مصنوعی و یک مرتبه تعویض آن اصلا درست نشد و هر زمان که غذا می خورم و یا حرفی می زنم قالب دندان از هر دوتا فک بالا و پایین بیرون میاد مجددا به دکتر مراجعه کردم گفت هیج راهی نداره چراکه فک پایینم بیش از حد جلو هست و راهی جز ایجاد دو عدد ایمپلنت در فک پایین و چهار عدد در فک بالا نیست.حالا سوالم اینجاست بعد از حدود ۶ ماه کار و درگیری و صرف هزینه های آن حالا حتما باید ایمپلنت ایجاد بشه یا نه.به غیر از آن دکتر می گفت شاید ایمپلنت هم جواب نده حالا من باید چیکار کنم.
مدیریت سایت 18 تیر 1401-11:48
سلام شما حتما باید حضوری تشریف بیارید برای مشاوره.
حمیده 3 تیر 1401-12:31
باسلام 6تا از دندانهای جلو روکش خورده که زیر اون دوتا پایه هس بخاطر همون هر دو ماه یکبار نیفته وچسبش کنده میشه الان میگن باید ایمپلنت بشه بنظر شما چند تا ایمپلنت لازمه و اینکه من چون شاغلم و دندانهای جلو هست میخواستم ببینم چقدر زمان می‌بره تا تکمیل شده .با سپاس
کلینیک مبین 6 تیر 1401-01:25
سلام .معمولا برای دو پایه 3 یا 4 پایه روکش گذاشته میشه .مشاوره ایمپلنت کلینیک به زودی با شما تماس میگیرند.
حسن زاده 30 خرداد 1401-09:43
باشماره درج شده تماس گرفتم اپراتورشبکه میگ موجود نمیباشد
کلینیک مبین 6 تیر 1401-01:33
سلام .شماره تماس کلینیک خدمت شما : 44500001 44500057
09130480142 29 خرداد 1401-04:50
ایمپلنت
کلینیک مبین 6 تیر 1401-01:34
سلام مشاور ایمپلنت کلینیک به زودی با شما تماس میگیرند.
مجید 27 خرداد 1401-04:31
سلام. من ۳۴ سالمه و بیشتر دندونام خرابه و ۳تا دندونم رو باید ایمپلنت کنم ولی متاسفانه از دندونپزشکی خیلی زیاد میترسم و آخرین بار که عصب کشی کردم از شدت استرس یک هفته مریض شدم. باید چیکار کنم؟
کلینیک مبین 6 تیر 1401-01:38
سلام .درمان ایمپلنت با درد یا خونریزی زیادی همراه نیست .مشاوره ایمپلنت کلینیک به زودی با شما تماس میگیرند.
بهبود 29 اردیبهشت 1401-09:06
سلام من 65سالدارم و کلا تمام دندان هایم کشیده ام 1چنددندان باید ایمپلنت کنم 2هزینه آن کره ای تحت لیسانس چقدر می شود 3بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی سرمد دارم 4چه مبلغ را بیمه می‌دهد ضمنا من بازنشسته بیمارستان شماره 2بیمه هستم
مدیریت سایت 3 خرداد 1401-09:43
سلام برای مشاوره ایمپلنت لطفا از شنبه تا چهارشنبه از ساعت 9تا 18حضوری تشریف بیاریدو یا به شماره زیر تماس حاصل فرمایید.
معصومه 25 اردیبهشت 1401-11:19
سلام من ۱۹ سالمه دندان شماره ی ۳ من خیلی عقب در اومده میتونم این دندون رو بکشم و ایمپلنت کنم ؟
مدیریت سایت 3 خرداد 1401-09:54
سلام عزیزم بهترین درمان برای شما ارتودنسی هستش!!!!
لیلا 21 اردیبهشت 1401-11:38
چرا ایمپلنت سه ما بمونه
مدیریت سایت 22 اردیبهشت 1401-02:59
ایمپلنت برای اینکه بتواند عملکرد دقیقا شبیه دندان طبیعی داشته باشد باید به استخوان فک جوش بخورد.به طور نرمال باید تا زمانی که فرایند جوش خوردن به طور کامل اتفاق بی افتد تا بتوان با اطمینان کامل پروتز دندان مصنوعی را روی ایمپلنت سوار کرد منتظر بمانید.
Yousef 6 اسفند 1400-03:11
آیا برای دندان های جلویی از زمان جراحی تا قرار دادن ایمپلنت جایگزین موقتی برای حفظ زیبایی وجود دارد؟
مدیریت سایت 8 اسفند 1400-07:03
سلام بله شما میتونید از فیلیپر استفاده کنید.

پزشکان ما در تلویزیون

رزرو وقت

شما می توانید بدون مراجعه به مطلب به صورت کاملا آنلاین نوبت خود را رزرو کنید. کافی است فرم زیر را پر کنید تا همکاران ما نوبت شما را رزرو کنند.

رزرو وقت رایگان

رزرو وقت

انتخاب بخش مربوطه

نام و نام خانوادگی

شماره تماس

انتخاب بازه تاریخ از

انتخاب بازه تاریخ تا