تا 35% تخفیف تمامی خدمات در جشنواره بلک فرایدی کلینیک دندانپزشکی مبین 🎁
همین حالا نوبت خودت رو رزرو کن!

ممنوعیت کامپوزیت دندان برای چه افرادی تعریف می شود؟

آخرین بروزرسانی : 5 مهر 1400

یکی از بحث هایی که در ترمیم دندان و اصلاح طرح لبخند برای دندان ها مطرح می شود، مسئله ی ممنوعیت کامپوزیت دندان برای یک سری افراد می باشد. بله! هر فردی نمی تواند از کامپوزیت دندان برای اصلاح طرح لبخند خود استفاده کند. ممنوعیت کامپوزیت دندان نیز حتما باید با توجه به تشخیص پزشک متخصص اعلام شود. در واقع پزشک ابتدا باید دندان ها و فک و عادات مختلف شما را بررسی کند و سپس اعلام کند که آیا کامپوزیت کردن دندان هایتان برای شما امکان پذیر است یا خیر!

ماده ی اصلی تشکیل دهنده ی کامپوزیت ها شامل چهار مورد اساسی می شود. ماتریکس رزینی، ذرات فیلر، عامل اتصال دهنده ی ماتریکس و فیلر و آغازگر و تسریع کننده ی واکنش پلیمریزاسیون جزو این چهار مورد می باشد. نکته ی جالب درباره ی کامپوزیت ها این است که این مواد توسط شرکت های مختلفی تولید و وارد بازار می شوند که هر کدام از این ها برند خاص خودشان را دارند. معمولا ترجیح داده می شود که از بهترین کامپوزیت ها برای انجام کامپوزیت دندان استفاده شود. بهترین مارک کامپوزیت ها شامل آی پی اس، کازمودنت، اولترادنت و ایوکولار می شود. اما هیچ کدام از این موارد نمی تواند در ممنوعیت کامپوزیت دندان برای یک سری از افراد نقش داشته باشد. در ادامه برایتان درباره ی این موضوع توضیح بیشتری خواهیم داد. پیشنهاد می کنیم که تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

کامپوزیت دندان برای چه افرادی ممنوع است؟

کامپوزیت دندان برای چه افرادی ممنوع است؟

ممنوعیت کامپوزیت دندان برای چه کسانی وجود دارد؟

نکته ی مثبت درباره ی این قضیه این است که اکثر افراد می توانند از کامپوزیت ها برای زیباتر شدن لبخند و درخشان تر دندان هایشان استفاده نمایند. چیزی که هر فردی درباره ی کامپوزیت و لمینت دندان ها باید بداند این است که این روش ها معمولا برای دندان های سالم تجویز می شوند و برای دندان های پوسیده و لثه های مشکل دار به هیچ وجه قابل استفاده نمی باشند. به بیانی خیلی ساده باید بگوییم که کامپوزیت ها به هیچ وجه قابلیت درمانی ندارند و تنها برای زیبا سازی دندان ها و از بین بردن کجی و کوتاهی و بلندی دندان ها و یا ترمیم فاصله ی بین دندان ها و غیره مورد استفاده قرار میگیرند.

از این رو ابتدای کار پیشنهاد می شود که متخصص دندانپزشک، وضعیت فک و دندان های شما را مورد بررسی قرار دهد و سپس اعلام کند که آیا ممنوعیت کامپوزیت دندان برای شما وجود دارد یا خیر!

ممنوعیت کامپوزیت دندان

ممنوعیت کامپوزیت دندان

بله! ممنوعیت کامپوزیت دندان تنها زمانی برای افراد برداشته می شود که مواردی مانند پوسیدگی دندان ها، مشکلات اساسی لثه، کجی غیر عادی دندان ها و غیره وجود نداشته باشد. البته وجود این موارد در دهان به منزله ی ممنوعیت کامپوزیت دندان به صورت صد در صد نیست. بلکه فرد ابتدا باید تمامی مشکلات موجود در دندان ها و فکش را برطرف نماید و سپس برای انجام کامپوزیت و لمینت دندان و غیره اقدام کند. که برای اینکه تحت نظر یک متخصص بودن بسیار اهمیت دارد.

در یک نگاه کلی افرادی که دندان قروچه می کنند، افرادی که سایش شدید دندانی دارند، افرادی که بهم ریختگی دندانی خیلی زیادی دارند، افرادی که بیماری لثه شدید دارند، افرادی که بهداشت دهانی آن ها به شدت پایین است و همچنین افرادی که برجستگی دندانی آن ها بسیار زیاد است نمی توانند از کامپوزیت برای دندان های خودشان استفاده کنند. پس برای انجام کامپوزیت دندان شما باید این را در نظر داشته باشید که مشکل مورد نظر شما تنها زیبا سازی دندان هایتان است و هیچ مشکل پوسیدگی و خرابی دندان ندارید.

کامپوزیت دندان

کامپوزیت دندان

مراحل انجام کامپوزیت برای افرادی که با ممنوعیت کامپوزیت دندان روبرو نیستند!

• مرحله ی اول برای انجام کامپوزیت این است که هر گونه مشکل و ایراد در دهان و دندان باید برطرف شود. یکی از رایج ترین این مشکلات لیفت لثه می باشد.

• مرحله ی دوم شامل آماده سازی ابتدایی بر روی دندان بیمار می شود.

• در مرحله ی سوم، فرد رنگ کامپوزیت مورد نظر خود را با توجه به رنگ دندان هایش انتخاب می کند.

• مرحله ی چهارم گذاشتن کامپوزیت ها کم کم شروع می شود و در این مرحله دندان ها کاملا ایزوله شده و شسته می شوند. در انتهای این مرحله نیاز است که دندان ها کاملا خشک باشند.

• حالا نوبت گذاشتن لایه لایه ی مواد کامپوزیتی بر روی دندان است که این قسمت به دقت و ظرافت خاصی نیاز دارد.

• پس از اینکه گذاشتن مواد کامپوزیتی کاملا تمام شد، پولیش کردن دندان ها مرحله ی بعدی را تشکیل می دهد. در این مرحله فرم دندان ها تکمیل می شود.

• حالا و در نهایت نیز نوبت به شست و شوی فیزیولوژیکی لثه ها و دندان ها می رسد.

مراحل انجام کامپوزیت دندان

مراحل انجام کامپوزیت دندان

در نهایت باید بگوییم که تمامی موارد بالا در انجام کامپوزیت ها یکسان است و این مهارت و تجربه ی پزشک متخصص است که تعیین می کند، نتیجه ی کامپوزیت ها تا چه حد می تواند موفقیت آمیز باشد. یادتان باشد که اگر در زمره ی افرادی هستید که ممنوعیت کامپوزیت دندان دارند، به هیچ وجه برای انجام این کار پافشاری ننمایید.

تاریخ انتشار : 13 شهریور 1400 نویسنده : تعداد نظرات : 1 دسته بندی : وبلاگ,سرویس ها,ترمیم دندان,

ارسال نظر

شماره همراه شما منتشر نمی شود.
نظر حاوی تبلیغ یا توهین تایید نمی‌شود.
برای اطلاع از پاسخ نظر خود، شماره همراه واقعی خود را درج کنید.



Ghazal bagheri 24 آذر 1401-08:15
سلام من دندان پیش بالا رو به صورت ارثی ندارم و نیش های پاینمم یکم جلو هستن میتونم کامپوزیت انجام بدم؟
کلینیک مبین 28 آذر 1401-03:52
سلام.باید معاینه شوید و عکس کامل داشته باشید.بهترین درمان برای شما ارتودنسی میباشد.

پزشکان ما در تلویزیون

رزرو وقت

شما می توانید بدون مراجعه به مطلب به صورت کاملا آنلاین نوبت خود را رزرو کنید. کافی است فرم زیر را پر کنید تا همکاران ما نوبت شما را رزرو کنند.

رزرو وقت رایگان

رزرو وقت

انتخاب بخش مربوطه

نام و نام خانوادگی

شماره تماس

انتخاب بازه تاریخ از

انتخاب بازه تاریخ تا